Graafmachinist

Ben jij een ervaren (mini) Graafmachinist en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder! Wij zijn voor diverse opdrachtgevers op zoek naar mini Graafmachinisten.

Wat ga je doen?

Als vakman ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige uitvoering van graafwerkzaamheden ten behoeve van het leggen van buis-/pijpleidingen en montagewerkzaamheden, alsmede de uitvoering van andere voorkomende complexe grondwerkzaamheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Een veelzijdige functie in de buitenlucht waar je een goed salaris voor krijgt (afhankelijk van leeftijd en ervaring). De verdere voorwaarden verschillen per opdrachtgever, maar het zijn allemaal ambitieuze organisaties met goede doorgroeimogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam / Den Haag die op zoek zijn naar ervaren Graafmachinist. Deze klanten zijn onder andere actief in het grondverzet, infra, kabels en leidingen, weg- en wegenbouw.

Wie ben jij en wat kan je?

Onze ideale Graafmachinist is een echte vakman, die weet hoe hij veilig en efficiënt kan werken. Daarnaast ben je in bezit van een VCA Basis diploma.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Graafmachinist of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com . Dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Graafmachinist
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.