Terreinmeester / Fieldmanager

Ben jij een ervaren terreinmeester, heb je affiniteit met sport en ben je op korte termijn beschikbaar? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in de regio Den Haag is per direct op zoek naar een gemotiveerde Terreinmeester.

Wat ga je doen?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het onderhoud van sportvelden in een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het betreft natuur- asfalt- en kunstgrasvelden. Naast onderhoud aan deze sportvelden behoren ook het onderhoud aan doelen, ballenvangers, beregening, groen en bestrating tot de werkzaamheden. De functie bestaat uit de volgende primaire taken:

 • Je bezoekt wekelijks alle natuur- asfalt- en kunstgrasvelden binnen je areaal, controleert deze op schades en overige tekortkomingen en kan direct kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren.
 • Je voert geconstateerde werkzaamheden zelf uit, zoals ongedierte bestrijden(mollenvangen), speelschade herstellen, ziekten, plagen en schimmels waarnemen en melden.
 • Je controleert en beheert de beregeningssystemen, kan kleine reparaties uitvoeren, volgt de vochtgehaltes van de grasvelden en kan de beregeningsautomaten instellen.
 • Je controleert en, indien nodig, repareert kleine schades aan doelen, ballenvangers en hekwerken.
 • Je bent bekend met beeldbeheer, kan dit beoordelen en communiceren met betrokkenen, en werkzaamheden hiervoor uitvoeren.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke, afwisselende functie (met een werkweek van 38 uur) met jaarrond werk in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Hiervoor ontvang je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO LEO.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 60 jaar actief is in de groenvoorziening. De lijnen in de organisatie zijn kort en de klant staat centraal. Ze beschikken over een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Groenrecycling is één van kernactiviteiten van het bedrijf.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent enthousiast en hebt een proactieve basishouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt teamspirit, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Verder heb je:

 • Een relevante opleiding op MBO niveau
 • Een diploma terreinmeester/greenkeeper of gelijkwaardig is een pré
 • Enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring
 • Rijbewijs B is een must, Rijbewijs E is een pré
 • VCA basis of – VCA VOL, een geldige licentie gewasbescherming is een pré
 • Affiniteit met sport

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Terreinmeester / Fieldmanager bij onze opdrachtgever in de regio Den Haag graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Terreinmeester / Fieldmanager
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.