Tekenaar kabels & leidingen

Ben jij volledig thuis in AutoCAD en heb je minimaal 2 jaar werkervaring als infratekenaar? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Zoetermeer? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Zoetermeer is per direct op zoek naar een ervaren Tekenaar Kabels & Leidingen.

Wat ga je doen?

In de functie van Tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig uitwerken van revisie en detailtekeningen. Hierdoor ben je een belangrijke schakel tussen ontwerp en uitvoering en werk je nauw samen met de ontwerper en projectleider. De tekenwerkzaamheden hebben betrekking op diverse projecten, vooral gericht op elektra- en glasvezelnetwerken. Tot jouw takenpakket behoort onder andere:

  • het opstellen van tekeningen volgens de voorschriften, gemaakte afspraken en/of specificaties;
  • het vastleggen van binnenkomende of uitgaande tekeningen;
  • het verzorgen van opname van revisiegegevens bij de interne opdrachtgever;
  • het modificeren van tekeningen in overleg met- of in opdracht van je leidinggevende; en
  • het tijdig signaleren van mankementen en tijdig uitzetten van verbetervoorstellen.

Wat krijg je ervoor terug?

Onze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire voorwaarden (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding). Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie met directe communicatielijnen. Ook zijn er opties tot doorgroeien en het volgen van opleidingen en cursussen.

Waar ga je werken?

Met decennia ervaring is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in design & engineering van ondergrondse infrastructuur en dan met name als het gaat om Telecom en Traffic. Ze zijn gevestigd in Zoetermeer en hebben een vrij platte organisatiestructuur. Projecten worden begeleid en gecheckt op kwaliteit door teamleiders. De algehele bezetting en planning wordt gecoördineerd door een projectcoördinator.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent een gepassioneerd tekenaar met minimaal 2 jaar ervaring met ondergrondse infrastructuur. Daarnaast heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Civiele techniek en aantoonbare ervaring met AutoCAD. Tot slot ben je communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig, inventief en oplossingsgericht.

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Tekenaar Kabels & Leidingen bij onze opdrachtgever in Zoetermeer graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Tekenaar kabels & leidingen
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.