Timmerman

Ben jij een ervaren Timmerman en op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam / Den Haag zijn we op zoek naar goede timmerlieden.

Wat ga je doen?

Als ervaren Timmerman voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je weet kundig, veilig en zorgvuldig met materieel en materiaal om te gaan.

Wat krijg je ervoor terug?

Een afwisselende functie voor een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij en wat kan je?

Onze ideale Timmerman heeft al een aantal jaar ervaring en is gedreven en enthousiast over het werken in de bouw. Bij voorkeur ben je in bezit van een rijbewijs B.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Timmerman of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com . Dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Timmerman
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.