Schilder (regio Den Haag / Rotterdam)

Ben jij een ervaren schilder met oog voor detail en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor diverse opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar schilders voor binnen- en buitenwerk.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het bewerken van de ondergrond, onderhouds- en renovatie schilderwerk, lakken, behandelen van houtrot en sausen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een goed salaris (conform Schilders CAO) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio Den Haag / Rotterdam en zijn erkende schildersbedrijven.

Wie ben je en wat kan je?

Jij bent een schilder met aantoonbare werkervaring (bij voorkeur minimaal 3 jaar), die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt geen problemen met het klimmen op steigers en ladders en je zorgt er altijd voor dat een klus netjes wordt opgeleverd. Je hebt oog voor detail en kan goed in teamverband werken. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Schilder of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com . Dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Schilder (regio Den Haag / Rotterdam)
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.