Meewerkend Voorman Groen

Heb je affiniteit met groenvoorziening, denk je graag mee, maar steek je ook nog steeds zelf graag de handen uit de mouwen? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in de omgeving van Den Haag is per direct op zoek naar een gemotiveerde Meewerkend Voorman Groen.

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman Groen ben je de verbindende schakel tussen de medewerkers en de projectleider. Het is belangrijk dat je daarom het overzicht goed kan bewaken. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het aansturen en begeleiden van collega’s voor de uitvoering van divers groenonderhoud en daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de planning, het materiaal en het opgeleverde resultaat. Je werkt ook mee met de reguliere werkzaamheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een zeer gevarieerde en uitdagende functie (met een werkweek van 38 uur en jaarrond werk) met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Het is een afwisselende baan waarvoor je veel tijd in de buitenlucht doorbrengt. Hiervoor krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO LEO.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 60 jaar actief is in de groenvoorziening. Ze werken in opdracht van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. De lijnen in de organisatie zijn kort en de klant staat centraal. Ze beschikken over een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel.

Wie ben jij en wat kan je?

Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, representatief, flexibel en stressbestendig. Je bent enthousiast, hebt een proactieve basishouding en geen 9-tot-5-mentaliteit. Daarnaast beschik je over MBO werk- en denkniveau en heb je ervaring met CROW beeldbestekken. Ook heb je relevante werkervaring in een soortgelijke functie beschik je over een rijbewijs B (voorkeur BE). Tot slot ben je in bezit van een VCA Vol certificaat of je bent bereid deze te halen.

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Meewerkend Voorman Groen bij onze opdrachtgever in de regio Den Haag graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Meewerkend Voorman Groen
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.