Hovenier

Ben jij een vakbekwame hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een dynamisch familiebedrijf in de regio van Den Haag? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een ervaren Hovenier.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever voert projecten uit in opdracht van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Om deze projecten succesvol uit te kunnen voeren, zijn ze op zoek naar een vakbekwame hovenier. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke, afwisselende functie (met een werkweek van 38 uur) in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Hiervoor ontvang je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO LEO.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 60 jaar actief is in de groenvoorziening. De lijnen in de organisatie zijn kort en de klant staat centraal. Ze beschikken over een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Groenrecycling is één van kernactiviteiten van het bedrijf.

Wie ben jij en wat kan je?

De belangrijkste eigenschappen die onze opdrachtgever in een kandidaat zoekt zijn klantvriendelijkheid en de ambitie om een bijdrage te leveren aan verdere professionalisering van de organisatie. Dit vraagt om een flexibele werkinstelling, verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om met collega’s en onderaannemers samen te werken. Ervaring in een soortgelijke functie is een must. Je bent dan ook een bekwame hovenier met goede vak- en plantenkennis. Tot slot beschik je over een rijbewijs BE en een VCA Vol certificaat (of je bent bereid deze te halen).

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Hovenier bij onze opdrachtgever in de regio Den Haag graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Hovenier
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.