Werkplaatsmonteur

Ben jij technisch, oplossingsgericht en werk je gestructureerd? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe baan als monteur? Lees dan snel verder! Ter uitbreiding is onze opdrachtgever in de regio Den Haag per direct op zoek naar een enthousiaste Werkplaatsmonteur.

Wat ga je doen?

Als zelfstandig Werkplaatsmonteur bestaan je werkzaamheden onder meer uit het uitvoeren van reparaties, het vaststellen van storingsoorzaken (en deze uiteraard verhelpen) en het uitvoeren van preventief en periodiek onderhoud/inspecties. Daarnaast help je graag mee om de groeiambities van onze opdrachtgever te realiseren en de serviceorganisatie nog professioneler te maken. Ze hebben een compleet en modern machinepark en voor cruciale werkzaamheden is er altijd een extra machine achter de hand. Het machinepark is zeer innovatief. Bestaat er voor een ingewikkelde klus geen machine, dan ontwikkelen ze die zelf!

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende functie (met een werkweek van 38 uur) in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Hiervoor ontvang je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO LEO.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 60 jaar actief is in de groenvoorziening. De lijnen in de organisatie zijn kort en de klant staat centraal. Ze beschikken over een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Groenrecycling is één van kernactiviteiten van het bedrijf.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau (minimaal MTS/MBO-niveau 3 Mobiele werktuigen) en ervaring met landbouwmechanisatie, grondverzet en hydrauliek. Je bent oplossingsgericht, hebt een proactieve basishouding en geen 9-5 mentaliteit. Zo ben je bereid om op zaterdagen en/of storingsdiensten te draaien. Daarnaast heb je goede contactuele eigenschappen zodat je zelfstandig én in teamverband kan werken. Tot slot beschik je over een rijbewijs B en een VCA Vol certificaat (of je bent bereid deze te halen).

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Werkplaatsmonteur bij onze opdrachtgever in de regio Den Haag graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Werkplaatsmonteur
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.