Blazer (glasvezelmonteur)

Werk jij graag in de buitenlucht? Heb je affiniteit met techniek en is glasvezel helemaal jouw ding? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie als Blazer (glasvezelmonteur) ben je verantwoordelijk voor het blazen van de (glasvezel)kabels, koppelingen maken en de (sub)duct. m.b.v. een blaasjets en compressor. Veilig werken en dat in acht nemen is belangrijk. Verder voer je kleine grondwerken uit. 

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een gedreven organisatie in de telecommunicatie en glasvezeltechniek, waar kwaliteit en structuur hoog in het vaandel staat. Je gaat aan de slag in een team van gecertificeerde specialisten met liefde voor het werk.  

Wie ben jij en wat kan je?

  • Je hebt ervaring als glasvezelmonteur en/of een technische achtergrond;
  • Je bent voldoende technisch en pikt snel dingen op;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
  • In staat om technische tekeningen te lezen.


Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een afwisselende baan bij een uitdagende organisatie. Je werkt op verschillende locaties waar je prettig je taken uit kan voeren en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt nauw samen met prettige gedreven collega’s. Tot slot bieden wij uiteraard een marktconform salaris.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Blazer (glasvezelmonteur) of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Open
Function:
Blazer (glasvezelmonteur)
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.