Monteur (Glasvezel FttH)

Heb jij enige ervaring met montage van glasvezel, gas, elektriciteit, water of anders? En werk jij graag in de binnen -én buitenlucht? Heb je affiniteit met techniek en wil je je vaardigheden in de praktijk toepassen en uitbreiden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie als Monteur Glasvezel FttH ben je verantwoordelijk voor het instaleren, testen en opleveren van de glasvezel huisaansluiting. Ofwel FttH (Fiber to the Home).
Je werkzaamheden starten bij het voorbereiden op de installatie, hiertoe behoort het zelfstandig op pad gaan en het in overleg met je collega's maken van een installatieplanning. Tot slot worden de werkzaamheden netjes afgerond door het plaatsen, lassen, doormeten en afmonteren van de glasvezelkabel.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een gedreven organisatie in de telecommunicatie en glasvezeltechniek, waar kwaliteit en structuur hoog in het vaandel staat. Je gaat aan de slag in een team van gecertificeerde specialisten met een doel: Wensen omzetten in plannen. 

Wie ben jij en wat kan je?

  • Je hebt ervaring als monteur in glasvezel, gas, elektriciteit, water of anders en/of een technische achtergrond;
  • Je bent leergierig, technisch, pikt snel dingen op en staat open voor nieuwe uitdagingen;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
  • In staat om technische tekeningen te lezen.


Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een afwisselende baan bij een uitdagende organisatie. Je werkt op verschillende locaties waar je prettig je taken uit kan voeren en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt nauw samen met een partner om zo de klus te klaren. Tot slot bieden wij uiteraard een marktconform salaris.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Monteur Glasvezel FttH of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

 

 

Status:
Open
Function:
Monteur (Glasvezel FttH)
Location:
Gouda

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.