Allround glasvezelmonteur

Heb jij enige ervaring als glasvezelmonteur in de zakelijk -/ particuliere markt? Heb je affiniteit met techniek en wil je je vaardigheden in de praktijk toepassen en uitbreiden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie als Allround glasvezelmonteur ben je o.a. verantwoordelijk voor het schouwen, huis- / bedrijfsaansluitingen (laag-/hoogbouw), storingen op sporen, DP / POP lassen en OTDR metingen. Je kan in principe op elke klus worden ingezet. Je werkt zelfstandig of samen met een collega op het project / de opdracht en zorgt dat je alle benodigde materialen, apparatuur en gereedschappen bij je hebt om het werk uit te voeren. Verder weet je de voorwaarden te (laten) creëren zodat je in een veilige werkomgeving kan werken.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een sterk groeiede organisatie in de telecommunicatie en glasvezeltechniek, waar kwaliteit en structuur hoog in het vaandel staat. Je gaat aan de slag in een team van gecertificeerde specialisten met een doel: Wensen omzetten in plannen. 

Wie ben jij en wat kan je?

  • Je hebt ervaring als monteur in de glasvezel- infra.;
  • Je bent leergierig, technisch, pikt snel dingen op en staat open voor nieuwe uitdagingen;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
  • In staat om technische tekeningen te lezen.


Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een afwisselende baan bij een uitdagende organisatie. Je werkt op verschillende locaties waar je prettig je taken uit kan voeren en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt nauw samen met een partner om zo de klus te klaren. Tot slot bieden wij uiteraard een marktconform salaris.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Monteur Glasvezel FttH of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

 

 

Status:
Open
Function:
Allround glasvezelmonteur
Location:
Leiden

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.