Tekenaar ondergrondse infra

Is tekenen jouw passie? Ben je iemand met ruimtelijk inzicht en affiniteit voor techniek? En breng je graag je tekenvaardigheden in de praktijk op het gebied van glasvezel en ondergrondse infrastructuur? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, visualiseren en schematiseren van de ondergrondse infrastructuur (revisie en detail tekeningen). Je bent een belangrijke schakel tussen het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering voor o.a. huisaansluitingen en overige ondergrondse verbindingen. Op de werkvloer werk je nauw samen met collega’s om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan en het beste resultaat word gerealiseerd omtrent de bekabeling.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een gedreven organisatie in de telecommunicatie en glasvezeltechniek, waar kwaliteit en structuur hoog in het vaandel staat. Je gaat aan de slag in een team van gecertificeerde specialisten met een doel: Wensen omzetten in plannen.  

Wie ben jij en wat kan je?

  • Je bent een gepassioneerde tekenaar;
  • Je hebt ervaring als tekenaar bij voorkeur in ondergrondse infrastructuur;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je hebt ruimtelijk inzicht en pikt snel dingen op;
  • Je hebt ervaring met Autocad of een ander tekenprogramma;
  • Je bent communicatief sterk en punctueel;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B.


Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een afwisselende baan bij een uitdagende organisatie. Je werkt op verschillende locaties waar je prettig je taken uit kan voeren en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt nauw samen met prettige gedreven collega’s. Tot slot bieden wij uiteraard een marktconform salaris.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Tekenaar ondergrondse infra of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

 

Status:
Open
Function:
Tekenaar ondergrondse infra
Location:
Alphen aan den Rijn

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.