Glasvezelmonteur (STARTER)

Vind jij snel internet ook belangrijk en lijkt het je leuk hier eigenhandig een bijdrage aan te leveren? Ben je daarnaast technisch ingesteld, leergierig en op zoek naar een leuke baan in de regio Den haag? Lees dan snel verder! Voor een glasvezelproject (lange termijn) zijn wij per direct opzoek naar handige en leergierige medewerkers!

Wat ga je doen?

Voor deze functie word je door middel van een training in korte tijd klaar gestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan met het aanleggen van glasvezelkabels voor supersnelle internetverbindingen van consumenten (FttH: Fiber to the Home). Je werk is zeer divers: je doet grondwerk, legt glasvezelkabels, monteert connectoren en tot slot werk je de bekabeling netjes af.

Wie ben jij en wat kan je?

Je bent technisch en pikt snel dingen op;
Je bent punctueel en werkt netjes;
Je bent klantgericht en weet de planning in de gaten te houden en te behalen;
Je hebt een flexibele instelling;
Je bent in het bezit van een Rijbewijs B;. 

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een afwisselend en uitdagend project (lange termijn) in een leuk team bij een groeiende organisatie. Onze opdrachtgever is bekende organisatie in de wereld van de telecom infrastructuur en aanleg van glasvezelprojecten. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en trainingen. Je komt te werken in een veilige en inspirerende werkomgeving waar je prettig kan werken. In deze baan behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Tot slot ontvang je een goed salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, met een aantrekkelijke bonusregeling!

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Startende Glasvezelmonteur of andere vacatures contact op met ons via 070-2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Glasvezelmonteur (STARTER)
Location:
Gouda

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.