Meubelmaker

Ben jij een ervaren Meubelmaker met oog voor detail en op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever uit de regio van Den Haag / Zoetermeer is per direct op zoek naar een echte vakman voor speciaal maatwerk.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opbouwen van het meubel van begin tot eind. Waarin je met de volgende materialen te werk kan gaan: Gemelamineerd Plaatmateriaal, Solid surface, MDF, Fineer, etc. Je begint vrijwel altijd direct met zagen bij binnenkomst van het materiaal en je plaatst het eindproduct op locatie.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie waar van toegevoegde waarde zijn en een kwalitatief eindproduct neerzetten hoog in het vaandel staat. Kwaliteit en persoonlijke wensen staan voorop. De klantengroep van dit bedrijf is heel divers. De klanten vragen naar meubels voor  kantoorinrichtingen, woningen maar ook CNC freesklussen.

Wie ben je en wat kan je?

Jij bent een Meubelmaker met aantoonbare werkervaring (bij voorkeur minimaal 2 jaar), en hebt een meubelmakersopleiding gevolgd. Je toont initiatief en bent flexibel in de omgang. Je kan overzicht bewaren tijdens het werken aan meerdere klussen tegelijk en weet punctueel te werk te gaan. Tot slot haal je voldoening uit je creaties die functionaliteit en schoonheid bieden. Tevens ben je prettig om mee te communiceren binnen dit kleine team.

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een goed marktconform salaris en komt te werken binnen een professioneel en ervaren team.
De werkplaats is modern en efficiënt ingericht om jou van alle werkgemakken te voorzien.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Meubelmaker of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

 

Status:
Closed
Function:
Meubelmaker
Location:
Den Haag / Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.