Technicus

Wij zijn op zoek naar een “Technicus”

Voor deze functie als heftruck technicus / spuiter adem jij techniek, je houdt er van om met je handen te werken en je bent bezig met je eigen ontwikkeling binnen de techniek. Je bent graag bezig en hecht waarde aan een klein en hecht team. Je gaat ‘s morgens de deur uit met het doel je klanten blij te maken en service te leveren, dit geld ook voor je baas. Een lastige taak schrikt jou niet af maar geeft je energie om het probleem op te lossen of te repareren. Je haalt voldoening uit het werken aan stoere machines en je hebt enige kennis van verbranding -en elektromotoren en hydrauliek. Werken bij een typisch Rotterdams bedrijf is echt iets voor jou en “niet lullen maar poetsen” is een term waar jij jezelf in terug herkent. Je levert kwaliteit en kan je collega’s ondersteunen waar nodig. Je hebt verder enige ervaring met het schuren en spuiten van metaal en kunststof onderdelen. Tot slot sta je stevig in je schoenen en ga je akkoord met prima salaris -en arbeidsvoorwaarden

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Sluit dit profiel aan op wie jij bent en waar jij voor staat? Neem dan voor deze functie van “Technicus” of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

 

 

 

Status:
Open
Function:
Technicus
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.