Service Monteur

Heb je twee rechter handen en ga je geen technische uitdaging uit de weg? Kan jij goed zelfstandig werken en draag jij graag verantwoordelijkheid? Dan kom jij als servicemonteur bij ons klant goed tot je recht. In deze afwisselende functie verricht je onderhoud aan veel verschillende soorten heftrucks. 

 

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is opzoek naar een enthousiaste, nieuwe collega om het team van service monteurs aan te vullen en te versterken. Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan elektrische heftrucks, reachtrucks en transportmiddelen op locatie en bij klanten. Je werkt hierbij nauw samen met andere collega’s aan onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.  

Wie ben je en wat kan je?

Je vindt het heerlijk om vorkheftrucks/palletwagens te repareren en niets is jou daarbij te gek. Volgende zaken zijn belangrijk voor deze functie:

 
  • werkervaring in de elektrotechniek of autotechniek
  • proactief, oplossingsgericht en een flexibele werkhouding
  • woonachtig in regio Rotterdam / Den Haag
  • een VCA-certificaaat of anders bereid om deze te halen
  • in het bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een informele organisatie waar collegialiteit belangrijk is. Een prettige werkomgeving en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied door middel van vakopleidingen en trainingen. Je krijgt een marktconform salaris met een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Een auto van de zaak behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

 

Interesse?

Neem voor deze functie van service monteur of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

 
Status:
Open
Function:
Service Monteur
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Extra:
PRODUCTION

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.