Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman met oog voor kwaliteit en op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever Rotterdam is per direct op zoek naar een timmerman voor binnenwerk.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud en renovatie, plaatsen, verzetten en vervangen van wanden en plafonds in woningen die volledig opnieuw moeten worden gerenoveerd.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een erkende Vastgoed onderneming. Kwaliteit en persoonlijk contact staan voorop. De klantengroep van dit bedrijf is heel divers. De klanten en het werk wordt voornamelijk uitgevoerd in Rotterdam.

Wie ben je en wat kan je?
Jij bent een timmerman met aantoonbare werkervaring (bij voorkeur minimaal 3 jaar), die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt geen problemen met het klimmen op steigers en ladders en je zorgt er altijd voor dat een klus netjes wordt opgeleverd. Je hebt oog voor detail en kan goed in teamverband werken. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een goed salaris en komt te werken binnen een professioneel en veelzijdig team.

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van timmerman of andere vacatures contact op met Michel van Loon via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Open
Function:
Timmerman
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.