Grondwerker

Heb je ervaring als grondwerker of wil je het graag worden en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder! Voor een enorm interessant FttH glasvezelproject (minimaal 1 jaar) in Alkmaar (regio) zijn wij per direct opzoek naar grondwerkers.

Wat ga je doen?
Als vakman bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige uitvoering van handmatige graafwerkzaamheden ten behoeve van het leggen van glasvezelbekabeling. De kerntaken en verantwoordelijkheden van deze functie zijn:

  • Het opbreken van straatwerk, berm, perk en het weer in de originele staat terugbrengen daarvan.
  • Het handmatig uitvoeren van graafwerkzaamheden.
  • Het graven van sleuven en het ondersteunen bij kabeltrekken.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een groeide organisatie en een bekende in de de wereld van de telecom infrastructuur en aanleg van glasvezelprojecten.

Wie ben jij en wat kan je?
Onze ideale grondwerker is een echte vakman, die oog heeft voor kwaliteiten. Een echte doorzetter en weet planning in de gaten te houden en te behalen. Je bent al in het bezit van een:

  • VCA Basis certificaat
  • Safety training (pré)
  • Rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de omgeving Alkmaar (straal van max. 20 km). 

Wat krijg je ervoor terug?
Het betreft een afwisselend en uitdagend project (lange termijn) in een gezellig team bij een groeiende organisatie. Je komt te werken in een veilige en inspirerende werkomgeving waar je prettig kan werken. Je ontvangt een vergoeding afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van grondwerker of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Grondwerker
Location:
Alkmaar

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.