Glasvezelmonteur FttH

Heb jij ervaring als glasvezelmonteur en wil je graag in Heerhugowaard (regio) aan de slag? Voor een enorm interessant FttH glasvezelproject (minimaal 1 jaar) zijn wij per direct opzoek naar ervaren glasvezelmonteurs. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je bezig met het afmonteren, lassen en testen van glasvezelbekabeling. Je gaat aan de slag met het aanleggen van een glasvezelkabels voor supersnelle internetverbindingen voor consumenten (Fiber to the Home). Je werk is zeer divers. Je doet grondwerk, legt glasvezelkabels, maak je afwerking van de databekabeling, monteer je connectoren, maak je glasvezel lassen, hoogbouw & laagbouw. 

Wie ben jij en wat kan je?

  • Je hebt ervaring als glasvezelmonteur;
  • Je bent voldoende technisch en pikt snel dingen op;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Je  hebt een klantgerichte en flexibele instelling; 
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Heerhugowaard (straal van max. 20 km). 


Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een afwisselend en uitdagend project (lange termijn) in een gezellig team bij een groeiende organisatie. Je komt te werken in een veilige en inspirerende werkomgeving waar je prettig je taken kan uitvoeren en de mogelijkheid is voor persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied d.m.v. vakopleidingen en trainingen. In deze baan behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Tot slot bieden wij uiteraard een een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Glasvezelmonteur FttH of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Glasvezelmonteur FttH
Location:
Heerhugowaard

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.