Heftruck Spuiter

Werk jij nauwkeurig en lijkt het je leuk om occasion heftrucks er weer als nieuw uit te laten zien? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een ervaren Heftruckspuiter.

Wat ga je doen?

Je demonteert het plaatmateriaal van de te spuiten heftrucks. Vervolgens voer je voorbereidende werkzaamheden uit aan de te spuiten objecten, zoals schoonspuiten, schuren, afplakken en ontvetten. Daarna spuit je de heftruckonderdelen met hoogwaardige lak. Tot slot monteer je het plaatmateriaal weer.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Vlaardingen / Schiedam en is gespecialiseerd in mobiele interne transportmaterialen en aanverwante artikelen. Naast het leveren van nieuwe vorkheftrucks, hebben ze ook een goede naam in het leveren van occasion vorkheftrucks welke technisch in perfecte staat verkeren en er ook optisch als nieuw uitzien.

Wie ben je en wat kan je?

Jij hebt technisch inzicht en het leveren van kwaliteit is voor jou de standaard. Het is een pre als je al ervaring hebt in schuren en spuiten, maar niet noodzakelijk (mits je bereid bent om te leren). Ben jij de kunstenaar die zijn vakmanschap gebruikt om zijn klanten gelukkig te maken met een 'als nieuwe' occasion machine?

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een compact, informeel en dynamisch familiebedrijf met circa 12 medewerkers. Ze bieden goede werkplekken en gereedschappen. Je ontvangt hiervoor een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Heftruckspuiter of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Heftruck Spuiter
Location:
Vlaardingen / Schiedam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.