Servicedesk Medewerker (1e lijns)

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende (starters)functie? Ben je daarnaast klantgericht, communicatief vaardig en ‘handig met computers’? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Zoetermeer is per direct op zoek naar een 1e lijns servicedesk medewerker om hun klanten optimaal tot dienst te zijn.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste, nieuwe collega om het support-team aan te vullen en te versterken. Het betreft een afwisselende functie, waarin je veel contact hebt met klanten en ondersteunt bij verschillende storingen, vragen en wijzigingsverzoeken. Je werkt hierbij nauw samen met de tweede-lijn. Tot slot word je ingewerkt om nieuwe computers in te richten en patch management uit te voeren (ook buiten kantoortijden). 

Wie ben je en wat kan je?

Jij bent communicatief vaardig en een echte “people-person”. Daarnaast heb je een dynamische instelling en vind je het leuk om met nieuwe technieken aan de slag te gaan. Je hebt affiniteit met (en bij voorkeur kennis van) het volgende:

  • Active Directory
  • Windows Server (2008 en hoger)
  • Windows Cliënts (Windows 7, 8.1, 10)
  • Exchange Server (2007 en hoger)
  • Office 365 (Business, Enterprise, Azure AD, MFA)
  • Internetverbindingen
  • Vaste- en mobiele telefonie

Heb je nog weinig kennis van bovenstaande, maar wel veel interesse om deze kennis te vergaren / te vergroten? In dat geval leidt onze opdrachtgever jou graag (verder) op, zodat je in korte tijd een goede 1e lijns Servicedesk Medewerker wordt!

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam en is een ervaren IT-dienstverlener. Ze opereren als ‘technische partner’ voor hun klanten. Ze houden zich bezig maatwerk softwaresystemen, hardware, netwerken, internetverbindingen, clouddiensten en gebruikersondersteuning. Ze dienen daarbij als vervanging of verlenging van interne IT-afdelingen van grote en kleine organisaties door heel Nederland. Bij onze opdrachtgever ligt de focus op technische kennis en hoge kwaliteit.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een vooruitstrevende organisatie waar met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Je ontvangt hiervoor een markt-comform salaris, 24 vrij op te nemen vakantie dagen (op jaarbasis) en 8% vakantiegeld. Daarnaast hebben ze een zeer goede pensioenregeling (vooralsnog zonder eigen bijdrage), goede lunch mogelijkheden en reiskostenvergoeding.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van 1e-lijns Servicedesk Medewerker of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Servicedesk Medewerker (1e lijns)
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.