Kraanmachinist

Ga jij netjes met je materieel om, ben je stressbestendig, flexibel inzetbaar en kun je goed in teamverband werken? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een kraanmachinist voor de omgeving Den Haag / Rotterdam.

Wat ga je doen?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op een kraan. Daarnaast ben je bereid om van de kraan te stappen wanneer dit nodig is om je collega's rondom de kraan te helpen.

Wie ben jij en wat kan je?

Je hebt (al enige) ervaring in de grond- weg en waterbouw als kraanmachinist (op verschillende kranen). Jij kan goed zelfstandig werken, maar bent ook een goede teamplayer. Je bent fulltime beschikbaar en bent in bezit van Rijbewijs BE. Tot slot ben je (bij voorkeur) in het bezit van een geldig VCA certificaat.

Wat krijg je ervoor terug?

Een goede werksfeer onder de medewerkers, afwisseling in het werk en doorgroeimogelijkheden. Voor dit alles krijg je een prima salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Kraanmachinist of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
Kraanmachinist
Location:
Den Haag / Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.