BBL leerling bedrijfsautotechniek

Zijn trucks (of lichte bedrijfswagens) jouw passie en zou je graag willen starten met een BBL opleiding bedrijfsautotechniek? Wij helpen je graag om jouw droom waar te maken! Onze opdrachtgever heeft leerwerkplekken beschikbaar in haar werkplaatsen in de omgeving van Gouda en Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als leerling bedrijfsautotechnicus maak je kennis met alle facetten van de autotechniek. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparatie werkzaamheden aan trucks en bedrijfswagens. Een enthousiaste en ervaren leermeester zal je op de vestiging begeleiden en de nodige praktijkkennis bijbrengen. Daarnaast neemt onze opdrachtgever deel aan de Truckacademy Rijnmond, wat voor jou een extra verdieping van de opleiding mogelijk maakt.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een zelfstandig en modern familiebedrijf met enthousiaste collega’s. Ze zijn al ruim 45 jaar dealer van het Duitse kwaliteitsmerk MAN. Klantgerichtheid, kwaliteit en passie voor trucktechniek staan voorop. Ze hebben meerdere werkplaatsen in de omgeving van Gouda en Rotterdam.

Wie ben je en wat kan je?

Jij hebt een passie voor trucks, bent enthousiast om het vak van autotechnicus echt te gaan leren en vindt het leuk om in teamverband te werken.

Wat krijg je ervoor terug?

Na het afronden van jouw opleiding ontvang je een baangarantie met goed salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden via de MAN Academy. Binnen het bedrijf van onze opdrachtgever zijn altijd doorgroeimogelijkheden voor een topper met ambitie.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van BBL leerling bedrijfsautotechniek of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
BBL leerling bedrijfsautotechniek
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.