Truck Monteur

Ben jij een ervaren technicus, zijn trucks jouw passie en ben je klantvriendelijk ingesteld? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een Truck Monteur ter uitbreiding van het team in hun werkplaats in de omgeving van Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als Truck Monteur ben je als geen ander in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en alle voorkomende mechanische en elektronische werkzaamheden uit te voeren. Je draagt bij onze opdrachtgever de dagelijks zorg voor reparaties en onderhoud aan MAN trucks.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een zelfstandig en modern familiebedrijf met enthousiaste collega’s. Ze zijn al ruim 45 jaar dealer van het Duitse kwaliteitsmerk MAN. Klantgerichtheid, kwaliteit en passie voor trucktechniek staan voorop. Ze hebben meerdere werkplaatsen in de omgeving van Gouda en Rotterdam.

Wie ben je en wat kan je?

Jij beschikt over een opleiding (eerste) bedrijfsautotechnicus (BAT/EBAT) en bent bij voorkeur tevens APK-1 keurmeester. Je werkt zelfstandig, maar bent ook een team-player. Je hebt een klantvriendelijke en positieve instelling. Kwaliteit vind je erg belangrijk. Bovenal heb je een passie voor trucktechniek!

Wat krijg je ervoor terug?

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden via de MAN Academy. Voor ambitieuze werknemers zijn er altijd doorgroeimogelijkheden.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Truck Monteur of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Truck Monteur
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.