Medewerker Truckwash

Is bij jou schoon ook echt schoon en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Zo ja, dan kun je per direct bij onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda aan de slag als Medewerker Truckwash!

Wat ga je doen?

Jij gaat, samen met een team van jonge collega’s en een moderne wasinstallatie, diverse bestelwagens, trucks en complete opleggercombinaties wassen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een zelfstandig en modern familiebedrijf met enthousiaste collega’s. Ze zijn al ruim 45 jaar dealer van het Duitse kwaliteitsmerk MAN. Klantgerichtheid, kwaliteit en passie voor trucktechniek staan voorop. Ze hebben meerdere werkplaatsen in de omgeving van Gouda en Rotterdam.

Wie ben je en wat kan je?

Jij beschikt over de benodigde kracht en verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je servicegericht en werk je nauwkeurig.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een leuke werkomgeving met een jong team. Hiervoor ontvang je een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Medewerker Truckwash of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
Medewerker Truckwash
Location:
Gouda

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.