Schilder (binnen / buiten)

Ben jij een ervaren schilder met oog voor detail en op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever uit  Zoetermeer is per direct op zoek naar een schilder voor binnen- en buitenwerk.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het bewerken van de ondergrond, onderhouds- en renovatie schilderwerk, lakken, behandelen van houtrot en sausen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een erkend schildersbedrijf en gevestigd in Zoetermeer. Kwaliteit en persoonlijk contact staan voorop. De klanten lopen uiteen van particulieren tot overheid, ambassades, Vve’s en commerciële woningverhuurbedrijven. Op dit moment heeft onze opdrachtgever 9 schilders in dienst, maar dit willen ze de komende maanden graag uitbreiden naar 10-12 schilders.

Wie ben je en wat kan je?

Jij bent een schilder met aantoonbare werkervaring (bij voorkeur minimaal 5 jaar), die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt geen problemen met het klimmen op steigers en ladders en je zorgt er altijd voor dat een klus netjes wordt opgeleverd. Je hebt oog voor detail en kan goed in teamverband werken. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een goed salaris (conform Schilders CAO) en komt te werken binnen een professioneel en veelzijdig team.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Schilder (binnen / buiten) of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Schilder (binnen / buiten)
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.