Junior Glasvezelmonteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en vind je het leuk om te leren èn geld te verdienen op hetzelfde moment? Lees dan snel verder! We zijn per direct op zoek naar gemotiveerde kandidaten om deel te nemen aan ons leer/werk traject tot Glasvezelmonteur.

Waar ga je werken?

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij een uitgebreid relatienetwerk en onze expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Wat ga je doen?

De functie van Junior Glasvezelmonteur is een leer/werk “starters” functie voor ambitieuze aanpakkers die een vak willen leren, waar ze de komende jaren nog een enorme ontwikkeling in kunnen verwachten. Zowel qua werk, als functie en salaris. In de beginperiode zal je veelal samen met een collega op pad gaan, die jou zal begeleiden en opleiden in het werk. Na je inwerkperiode zal je ook veel zaken zelfstandig moeten (kunnen) uitvoeren.

Het leer/werktraject ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:

Je begint met werken bij onze opdrachtgever (regio Rotterdam) om praktijkervaring op te doen in het vak. Na twee maanden start je vervolgens met de opleiding tot Glasvezelmonteur. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 6 maanden, waarin je werkdagen worden afgewisseld met opleidingsdagen. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het certificaat Glasvezelmonteur.  Dit is tevens een moment van salarisverhoging!

Taken en verantwoordelijkheden van de Glasvezelmonteur:

  • aanleggen, (af)monteren, lassen en blazen van glasvezelkabels;
  • grondwerk zoals scheppen, graven en bestraten;
  • plaatsen van ondergrondse en inpandige (kabel)distributiepunten;
  • controleren en verhelpen van storingen;
  • uitvoeren van glasvezelmetingen en ODTR meetrapport maken;
  • overige bijkomende / gerelateerde werkzaamheden.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij beschikt over minimaal een afgeronde MBO (niveau 3/4) opleiding en hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent zelfstandig, zelfverzekerd en stressbestendig. Je vindt het niet erg om vies te worden en in de buitenlucht te werken. Tot slot heb je een flexibele werkhouding en geen 9 tot 5 mentaliteit. Het is een pré als je in het bezit bent van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een verantwoordelijke, zelfstandige en uitdagende functie met goede doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en door te groeien in je vakgebied door middel van vakopleidingen en trainingen. Je ontvangt een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Tot slot bestaat in deze functie de mogelijkheid dat je een auto van de zaak krijgt.

Heb je interesse?

Zie jij dit leer/werk traject tot Glasvezelmonteur wel zitten? Neem dan contact met ons op via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Junior Glasvezelmonteur
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.