Glasvezelmonteur

Heb jij ervaring als glasvezelmonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Wij zijn per direct op zoek naar glasvezelmonteurs voor de omgeving van Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Wat ga je doen?

In deze functie ga je aan de slag met het aanleggen, monteren, lassen, blazen en testen van glasvezelkabels. Soms werk je zelfstandig, maar in veel gevallen werk je samen met collega’s aan een project. Naast glasvezelbekabeling zal je zowel binnen als buiten aansluitpunten en inpandige distributiepunten moeten realiseren. Ook het aanleggen, blazen en monteren van glasvezelkabels vindt zowel binnen als buiten plaats. Hierbij kan het ook voorkomen dat je doorvoeringen moet maken voor de kabels. Tot slot voer je, als alle bekabeling is aangesloten, tests uit voor een demping-, of een OTDR-meetrapport.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent in bezit van een technische mbo-diploma niveau 3 of 4 en een geldig VCA-diploma (of bereid dit op korte termijn te behalen). Je hebt ervaring met het maken van doorvoeringen en het aanbrengen van (flexibele) buizen, tubes en kokers. Ook kun je vezels afwerken, strippen, reinigen en cleaven. Daarnaast heb je ervaring met fusielasmachines en het lassen van meerdere kabels in een distributiepunt. Tot slot heb je een klantgerichte en flexibele instelling en ben je in het bezit van Rijbewijs B.

Wat krijg je ervoor terug?

Een prettige werkomgeving en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied door middel van vakopleidingen en trainingen. In deze baan behoort tevens een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Tot slot bieden wij een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Glasvezelmonteur (of andere vacatures) contact op met ons via 070- 21 21 720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Glasvezelmonteur
Location:
Rotterdam, Den Haag, Utrecht

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.