Monteur Hoogspanning

Ben jij de Monteur Hoogspanning die wij zoeken? Durf jij zelfstandig weloverwogen beslissingen te nemen? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

Wat ga je doen?

Als Monteur Hoogspanning ben je verantwoordelijk voor de complete aanleg van infrastructuur voor alle soorten kabels (hoog, midden en laagspanning). Hierbij verricht je zowel ondergrondse als bovengrondse werkzaamheden. Je monteert verbindingsmoffen, eindsluitingen en stekkers, in de spanningsklasse 3 tot 170 KV. Je overlegt hierbij regelmatig met opdrachtgever(s) omtrent de uitvoering van je werkzaamheden. Ook verricht je inspecties op installaties en breng je hiervan (schriftelijke) rapportages uit aan de projectleiding. De projecten vinden verspreid door de randstad plaats.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij hebt een diploma Monteur Infratechniek Data/Elektra web niveau 2 of 3 of MMI (2/3) diploma (of gelijkwaardig). Indien nodig ben je bereid aanvullende certificeringen voor eindsluitingen en moffen te halen. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pre. Tijdens je werk zorg jij ten alle tijden voor een goede kwaliteit en veiligheid. Je bent dan ook in het bezit van een geldig VCA diploma of bent bereid dit op korte termijn te behalen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tot slot heb je een klantgerichte en flexibele instelling, ben je bereid tot reizen door heel Nederland en ben je in het bezit van Rijbewijs B.

Wat krijg je ervoor terug?

Een prettige werkomgeving en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied door middel van vakopleidingen en trainingen. Je krijgt een marktconform salaris met een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Een auto van de zaak behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Monteur Hoogspanning of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
Monteur Hoogspanning
Location:
Randstad

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.