Grondwerkers

Ben jij een ervaren grondwerker die van aanpakken weet en het heerlijk vindt om in de buitenlucht aan het werk te zijn? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Grondwerker bij onze opdrachtgever voer je handmatig grond- en graafwerkzaamheden uit. Op termijn ga je eventueel ook werkzaamheden met (graaf)machines uitvoeren. Het betreft verschillende soorten grondwerk, zoals sloopwerkzaamheden, waterwerken, baggeren en rioolwerk. De projecten vinden verspreid door de randstad plaats.

Wie ben jij en wat kan je?

Je beschikt over LTS denk- en werkniveau en hebt (ruime) ervaring op het gebied van grondwerken. Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL-diploma of bent bereid dit op korte termijn te behalen. Tot slot heb je een klantgerichte en flexibele instelling en ben je in bezit van Rijbewijs B.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een prettige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied door middel van vakopleidingen en trainingen. Tot slot ontvang je een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Grondwerker of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Grondwerkers
Location:
Randstad

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.