Allround glasvezelmonteur / -lasser

Heb jij ervaring als glasvezelmonteur/-lasser en wil je graag in Zoetermeer aan de slag? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je bezig met het afmonteren, lassen, blazen en testen van glasvezelbekabeling. Je lost storingen op en verzorgt (zelfstandig) wegafzettingen wanneer nodig. Je hebt hierbij regelmatig overleg met uitvoerder/leidinggevende omtrent de voortgang van jouw werkzaamheden. Tot slot draag je zorg voor een kwalitatief goede en veilige werkomgeving.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij hebt een afgeronde technische mbo-opleiding niveau 3 of 4 en enkele jaren ervaring in de Telecom is een pré. Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL-diploma of bereid dit op korte termijn te behalen. Tot slot heb je een klantgerichte en flexibele instelling en ben je in het bezit van Rijbewijs B.

Wat krijg je ervoor terug?

Een prettige werkomgeving en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied d.m.v. vakopleidingen en trainingen. In deze baan behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Tot slot bieden wij uiteraard een een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Allround glasvezelmonteur/-lasser of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
Allround glasvezelmonteur / -lasser
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.