Glasvezel blazer

Heb jij ervaring met glasvezel blazen en heb je zin om voor verschillende (project)opdrachten in de Randstad aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In deze baan ben je verantwoordelijk voor het afmonteren, blazen en meten van glasvezelbekabeling. Daarnaast verricht je grondwerkzaamheden (graven en straten). Je overlegt hierbij regelmatig met de uitvoerder/leidinggevende over de voortgang van jouw werkzaamheden. Tot slot verricht je overige bijkomende werkzaamheden op het gebied van glasvezelinfrastructuur.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij beschikt over LTS of MTS denk- en werkniveau en hebt (ruime) ervaring op het gebied glasvezelinfrastructuur. Je bent in het bezit van een VCA-VOL-diploma of bent bereid dit op korte termijn te behalen. Tot slot ben je in bezit van Rijbewijs B en heb je een klantgerichte en flexibele instelling.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een prettige werkomgeving en de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen / door te groeien in je vakgebied door middel van vakopleidingen en trainingen. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Tot slot bestaat de mogelijkheid dat je een auto van de zaak krijgt.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Glasvezel blazer of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
Glasvezel blazer
Location:
Randstad

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.