Backoffice Medewerker (24 - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als Backoffice Medewerker draag je bij aan de gehele administratie van het uitzendproces. Jouw collega’s zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en flexkrachten. Jij verzorgt vervolgens de inschrijving van de flexkracht in de uitzendsoftware, verstuurt het contract en levert de benodigde informatie aan bij de klant. Nadat de flexkracht gestart is ondersteun je bij het administratieve proces van uitzenden. Je helpt onder andere mee met het verzamelen van gewerkte uren, zorgt dat de personeelsdossiers compleet zijn en stelt benodigde formulieren op.

Waar ga je werken?

Onze onderneming bestaat uit een Holding met daaronder drie werkmaatschappijen. Met deze BV’s zijn wij actief in verschillende sectoren zoals (elektro)techniek, scheepsbouw en productie. We hebben medewerkers in vaste dienst, maar we hebben tevens een uitzendtak. Onze medewerkers zijn grotendeels afkomstig uit het buitenland. Dit betreft zowel hoger- als lager opgeleid personeel. Ze hebben echter allemaal één ding gemeen; ze vervullen functies die moeilijk in te vullen zijn met alleen Nederlandse arbeidskrachten.

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris, afhankelijk van kennis en werkervaring;
  • een laptop;
  • werken met energieke collega’s in een leuk team; en
  • een flexibele werkplek- en tijden.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig. Je werkt planmatig en procesgericht. Ook ben je innovatief en vind je het leuk om mee te denken op het gebied van procesoptimalisatie.  Verder:

  • beschik je over MBO werk en denkniveau;
  • ben je vaardig in het gebruik van Microsoft Office en dan in het bijzonder Excel;
  • is ervaring met HelloFlex / Flexservice (of andere salarissoftware) een pré; en
  • is kennis van cao's, wet- en regelgeving in de uitzendbranche ook een pré.

Hoe ziet jouw toekomstige afdeling eruit?

Je zal werkzaam zijn binnen een jong en dynamisch team waar hard wordt gewerkt, maar waarbij gezelligheid en collegialiteit ook zeker niet ontbreken! Je eigen inbreng binnen de afdeling wordt gewaardeerd en samen met je collega’s streef je ernaar om de Backoffice afdeling naar een hoger niveau te tillen.

 

Solliciteren?
Ben jij enthousiast over de vacature van Backoffice Medewerker? Stuur dan je sollicitatie naar kate@dutch-work.com of neem contact met mij op via 06 41 68 58 99.

Status:
Open
Function:
Backoffice Medewerker (24 - 40 uur)
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.