Account Manager

Krijg jij energie van mooie opdrachten scoren? Is succes boeken voor jou belangrijk in een functie? Heb je daarnaast affiniteit met (nieuwe) technologieën? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een Account Manager.

Wat ga je doen?

Als Account Manager bij onze opdrachtgever ben je zowel met acquisitie als relatiebeheer bezig. Onder leiding van de Commercieel Manager heb je binnen het salesteam (bestaande uit drie accountmanagers en twee commercieel medewerkers binnendienst) de volgende taken:

 • klanten werven uit het middelgrote MKB segment door middel van (telefonische) acquisitie;
 • sales kansen omzetten naar klanten voor de lange termijn;
 • klantrelaties opbouwen en onderhouden (inclusief klantbezoeken);
 • offertes maken (in samenwerking met de binnendienst);
 • het bezoeken van (lokale) netwerkbijeenkomsten;
 • en tot slot: volop met jouw eigen creatieve ideeën aan de slag gaan!

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een uitdagende functie waarin plezier, groei en resultaat centraal staan. Als Account Manager bij onze opdrachtgever kom je te werken in een ambitieus bedrijf met een no-nonsens en informele cultuur, waar een gezellige vrijdagmiddagborrel (mét lekkernijen) zeker niet ontbreekt. Daarnaast biedt onze opdrachtgever haar accountmanagers alle handvatten, die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn. Zo krijg je een prima salaris (mét bonusregeling), een leaseauto en genoeg vakantiedagen. Tot slot beschikt onze opdrachtgever over een game-room en een heerlijk dakterras!

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever bevindt zich in de regio van Rotterdam en biedt haar klanten slimme ICT oplossingen, waardoor deze bedrijven zich bezig kunnen houden met hun corebusiness. Zo bieden ze cloudoplossingen, hightech systeem/netwerk/data/applicaties-beveiliging en Artificial Intelligence (AI). Dit laatste kunnen klanten onder meer gebruiken om salesleads te genereren, voorspellend onderhoud op machines toe te passen en om bijvoorbeeld een slimme chatbot op hun website te starten.

Wie ben jij en wat kan je?

Communiceren gaat jou van nature goed af en je houdt ervan om initiatiefrijk te zijn in je werk. Van contact met anderen (zowel intern als extern) krijg je energie, maar daarnaast kun je ook goed zelfstandig werken. Je kan goed omgaan met deadlines, uitdagingen en veranderingen. In plaats van af te wachten, pak je juist door. Tot slot voldoe je aan de volgende eisen:

 • goede beheersing van verkoopgesprekken en methodes;
 • affiniteit met (nieuwe) technologieën (zoals AI);
 • minimaal 3 jaar relevante sales ervaring;
 • minimaal HBO werk- en denkniveau; en
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Account Manager graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Closed
Function:
Account Manager
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.