Administratief en commercieel medewerker (tijdelijk)

Administratief en Commercieel Medewerker (32-40u / tijdelijk)

Vind jij het leuk om in een informele werkomgeving administratief en commercieel bezig te zijn? Ben jij daarnaast per direct op zoek naar een tijdelijke functie met veel afwisseling? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in regio Den Haag - Rotterdam is per direct op zoek naar een medewerker die affiniteit heeft met administratieve en commerciële vaardigheden.

Wat ga je doen?

Er is veel te doen bij onze opdrachtgever en hierdoor hebben ze tijdelijk een extra medewerker nodig die hen hierbij helpt. Je ondersteunt een orderdesk team van zeven collega’s. Je staat klanten telefonisch en per e-mail te woord. Daarnaast stel je offertes op en neem je administratieve taken uit handen van je collega’s. Het is een veelzijdige en dynamische functie.

Wat krijg je ervoor terug?

Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van jouw kennis en ervaring ligt het salaris tussen €1.825,- en €2.610,- per maand.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever levert complete en veilige cloud oplossingen. Ze ontwerpen, bouwen en beheren cloudservices en combineren dit met 24/7 onderhoud en support. Het betreft een snel groeiende organisatie met een kleine 500 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in Europa.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij hebt een afgeronde MBO opleiding en bent een echte doener. Jouw werkervaring hoeft niet veel te zijn, maar je bent wel in staat om nieuwe kennis snel eigen te maken. Je kunt goed samenwerken, bent doelgericht en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord & geschrift). Tot slot ben je handig met Word en Excel en zeer klant- en servicegericht.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Administratief en Commercieel Medewerker of andere vacatures contact op met ons via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
Administratief en commercieel medewerker (tijdelijk)
Location:
Den Haag / Rotterdam

Employment:
Temporary

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.