Administratief en Commercieel Binnendienst Medewerker (32-40u)

Vind jij het leuk om in een informele werkomgeving commercieel en ondersteunend bezig te zijn? Ben jij daarnaast op zoek naar een functie met veel afwisseling? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in de Rotterdam is per direct op zoek naar een enthousiaste collega.

Wat ga je doen?

Als Commerciële Binnendienstmedewerker fungeer je als brug tussen Operatie, Sales en Finance. Je taken bestaan o.a. uit:

 • In overleg met je collega's van Sales & Operatie stel je offertes op;
 • Je hebt klantencontact via e-mail en telefoon;
 • Verschillende administratieve taken zoals het up to date brengen / houden van klantgegevens en prijslijsten; 
 • Het zorgdragen voor het aanleveren van de correcte gegevens zodat Finance de juiste facturen kan versturen. 

Het is een veelzijdige en dynamische functie. Je ontzorgt je collega's en fungeert als aanspreekpunt. Het team bestaat uit zeven collega's. Ze zijn gericht op samenwerken en geven je de ruimte om zelfstandig je werk uit te voeren. 

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever levert complete en veilige Cloud oplossingen. Ze ontwerpen, bouwen en beheren Cloud services en combineren dit met 24/7 onderhoud en support. Het betreft een snel groeiende organisatie met een kleine 500 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in Europa. Om deze groei voort te zetten en in goede banen te leiden zijn ze per direct op zoek naar een nieuwe collega.


Wat krijg je ervoor terug?
Allereerst uiteraard een prima salaris! Op basis van je kennis en ervaring ligt dit tussen €1.825,- en €3.500,- per maand (excl. vakantiegeld). Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, een telefoon(-vergoeding) en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen en/of te verkopen). Tot slot voorziet onze opdrachtgever in een premievrij pensioen.

Wie ben jij en wat kan je?

 • Jij hebt HBO werk- en denk niveau; 
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Commercieel Binnendienst medewerker;
 • Uitstekende administratieve en communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met Office applicaties en CRM;
 • Klantgericht en rekenkundig;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Daarnaast heb jij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Commercieel Binnendienst Medewerker of andere vacatures contact op met Christi van Drongelen via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
Administratief en Commercieel Binnendienst Medewerker (32-40u)
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.