Promotiemedewerker Glasvezel (Fiber to the Home)

De komende jaren worden de woningen in diverse steden in Zuid Holland aangesloten op glasvezel voor o.a. snel internet, telefonie en overige diensten. Hiervoor zijn wij opzoek naar enthousiaste medewerkers die in het voortraject het leuk vinden om langs de deuren te gaan om de benodigde informatie te verzamelen. Ben je daarnaast per direct beschikbaar voor een (nieuwe) baan in Gouda? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als promotiemedewerker Glasvezel bezoek je klanten (particulieren) en neem je de huidige situatie op voor de aanleg van de glasvezelkabel. Je noteert en verwerkt deze gegevens in een App en die worden verwerkt om een volledig overzicht te krijgen.

Wie ben jij en wat kan je?
Je bent dienstverlenend, enthousiast en kan zowel zelfstandig werken als onderdeel van een team. Daarnaast ben je flexibel, zo vind jij het geen probleem om af en toe 's avonds te werken en (om het weekend) op zaterdag. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B of OV kaart en woonachtig in de omgeving Gouda (straal van max. 15 km).

  • Je hebt MBO/HBO/WO werk- en denkniveau
  • je bent werkende of op zoek naar een nieuwe uitdaging
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar
  • Je bent communicatief sterk, energiek en goed in klantcontact
  • Je bent gemotiveerd en gedreven om doelen te bereiken

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een afwisselend en uitdagende functie in een leuk team bij een groeiende organisatie. Onze opdrachtgever is een bekende organisatie in de wereld van de telecom infrastructuur en aanleg van glasvezelprojecten. Je komt te werken in een veilige en inspirerende werkomgeving waar je prettig kan werken. Tot slot ontvang je als Promotiemedewerker Glasvezel een goed salaris.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van Promotiemedewerker Glasvezel of andere vacatures contact op met ons via 070-2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Open
Function:
Promotiemedewerker Glasvezel (Fiber to the Home)
Location:
Gouda

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.