Ervaren AutoCAD infra Tekenaar

Ben jij volledig thuis in AutoCAD en heb je minimaal twee jaar ervaring als infra tekenaar? Heb je daarnaast in het verleden al eens voor (projecten van) Eurofiber gewerkt? Lees dan snel verder!  Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een ervaren AutoCAD infra Tekenaar voor een project in de omgeving van Utrecht.

Wat ga je doen?

In deze functie van Infra Tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig uitwerken van revisie en detailtekeningen voor glasvezelnetwerken bij een project in Utrecht. Hierbij ben je een belangrijke schakel tussen ontwerp en uitvoering en werk je nauw samen met de ontwerper en projectleider. Tot jouw takenpakket behoort onder andere:

  • het opstellen van tekeningen volgens de voorschriften, gemaakte afspraken en/of specificaties;
  • het vastleggen van binnenkomende of uitgaande tekeningen;
  • het verzorgen van opname van revisiegegevens bij de interne opdrachtgever;
  • het modificeren van tekeningen in overleg met- of in opdracht van je leidinggevende; en
  • het tijdig signaleren van mankementen en tijdig uitzetten van verbetervoorstellen.

Wat krijg je ervoor terug?

Onze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire voorwaarden (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding). Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie met directe communicatielijnen. Ook zijn er opties tot doorgroeien en het volgen van opleidingen en cursussen.

Waar ga je werken?

Met decennia ervaring is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in design & engineering van ondergrondse infrastructuur en dan met name als het gaat om Telecom en Traffic. Ze zijn gevestigd in Zoetermeer en hebben een vrij platte organisatiestructuur. Projecten worden begeleid en gecheckt op kwaliteit door teamleiders. De algehele bezetting en planning wordt gecoördineerd door een projectcoördinator.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent een gepassioneerd tekenaar met minimaal 2 jaar ervaring met ondergrondse infrastructuur. Daarnaast heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) in de richting van Civiele techniek en aantoonbare ervaring met AutoCAD. Tot slot ben je communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig, inventief en oplossingsgericht. Je woont in de omgeving van Utrecht.

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van AutoCAD infra Tekenaar in Utrecht graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Ervaren AutoCAD infra Tekenaar
Location:
Utrecht

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.