Tekenaar Kabels & Leidingen (starter)

Heb jij een opleiding in Civiele Techniek afgerond en vond jij AutoCAD een van je leukere vakken? Ben je daarnaast op zoek naar een leuke startersfunctie in Zoetermeer? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Zoetermeer is per direct op zoek naar een starter Tekenaar Kabels & Leidingen.

Wat ga je doen?

In deze functie van Tekenaar wordt je begeleid om uiteindelijk zelfstandig en zorgvuldig revisie- en detailtekeningen uit te kunnen werken. Je bent hierbij een belangrijke schakel tussen ontwerp en uitvoering en je werkt dan ook nauw samen met ontwerpers en projectleiders. De tekenwerkzaamheden hebben betrekking op diverse projecten, vooral gericht op elektra- en glasvezelnetwerken.

Wat krijg je ervoor terug?

Onze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire voorwaarden (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding). Daarnaast investeert onze opdrachtgever in jou door ervoor te zorgen dat je van starter door kunt groeien naar een ervaren Tekenaar!

Waar ga je werken?

Met decennia ervaring is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in design & engineering van ondergrondse infrastructuur en dan met name als het gaat om Telecom en Traffic. Ze zijn gevestigd in Zoetermeer en hebben een vrij platte organisatiestructuur. Projecten worden begeleid en gecheckt op kwaliteit door teamleiders. De algehele bezetting en planning wordt gecoördineerd door een projectcoördinator.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent een schoolverlater en hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) in de richting van Civiele techniek met AutoCAD in je vakkenpakket. Als je al wat werkervaring op hebt gedaan met AutoCAD is dit een pre. Daarnaast ben je communicatief vaardig, leergierig, nauwkeurig, inventief en oplossingsgericht.

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Tekenaar Kabels & Leidingen (starter) bij onze opdrachtgever in Zoetermeer graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Tekenaar Kabels & Leidingen (starter)
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.