Orderpickers

We zijn per direct op zoek naar enthousiaste Orderpickers voor diverse klanten in de regio Den Haag / Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor orderpicking en productiewerk. Hierbij vervoer je producten en materialen met de heftruck en/of (elektrische) pompwagen. Je pakt producten om en in. Hierbij werk je nauwkeurig en op tempo.

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben jij en wat  kan je?

Jij beschikt over MBO denk- en werkniveau en hebt bij voorkeur (enige) ervaring met orderpicken. Een heftruck diploma is een pré. Tot slot heb je een klantgerichte en flexibele instelling.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Orderpicker of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com . Dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Orderpickers
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.