Leerling Tractorchauffeur

Ben jij leergierig, enthousiast èn zoek je een baan als Leerling-tractorchauffeur? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in de regio Den Haag is dan namelijk per direct naar jou op zoek.

Wat ga je doen?

Het betreft een afwisselende functie (met een werkweek van 38 uur) waarin je veel kan leren. Als tractorchauffeur bij onze opdrachtgever werk je in de groenvoorziening, grondwerk en infra.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke, afwisselende functie in een dynamisch en groeiend familiebedrijf waar veel ervaren mensen werken waar je elke dag van kan leren. Hiervoor ontvang je uiteraard een prima salaris (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO LEO.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 60 jaar actief is in de groenvoorziening. De lijnen in de organisatie zijn kort en de klant staat centraal. Ze beschikken over een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Groenrecycling is één van kernactiviteiten van het bedrijf.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent leergierig, hebt affiniteit met machines en je hebt een flexibele werkinstelling. Je hebt goed technisch inzicht en je kan goed met collega’s samenwerken. Je voelt je verantwoordelijk voor het materieel dat je mag gaan bedienen en bent bereid om cursussen en trainingen te volgen. Je kan goed luisteren naar adviezen, die je vervolgens ook in de praktijk toepast. Tot slot heb je een VCA Basis certificaat (of je bent bereid deze te behalen) en bij voorkeur ben je in bezit van je rijbewijs B en T.

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van Leerling-tractorchauffeur bij onze opdrachtgever in de regio Den Haag graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Open
Function:
Leerling Tractorchauffeur
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.