(Toren) Kraanmachinist

Heb jij al ervaring in het bedienen van een walkraan en ben je toe aan een volgende stap? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een ervaren Kraanmachinist.

Wat ga je doen?

Bij onze opdrachtgever worden tijdens de dagdienst zeeschepen met stukgoed geladen en containers met projectlading gestuft en gestript. Je bent dus niet alleen kraanmachinist, je bent ook bezig met het lashen en securen van projectlading op en in containers op de momenten dat er geen overslag gepland staat.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd haven- en transportbedrijf, dat het complete aanbod van logistieke diensten vertegenwoordigt. Ze zijn gevestigd in Vlaardingen.

Wie ben je en wat kan je?

Jij hebt al ervaring opgedaan als kraanmachinist en hebt kennis van het gebruik van havenkranen en heftrucks. Je hebt affiniteit met stukgoed; bijzondere en zware lading. Ook heb je ervaring met het werken in een VCA gecertificeerde organisatie. Je hebt een goede beheersing van Nederlands, zowel in woord en geschrift, en hebt basiskennis van het Engels. Tot slot ben je flexibel ingesteld met betrekking tot enkele overuren en regelmatige inzet op zaterdag.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij onze opdrachtgever staat samenwerken hoog in het vaandel, zowel binnen het team als met de andere afdelingen. Het bereikte resultaat is een som van de inspanningen van iedereen. Jouw bijdrage doet er daarom toe! Verder hechten ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze bieden dan ook volop mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Daarnaast omarmen ze de Rotterdamse mentaliteit, dus er moet ook gewoon hard gewerkt worden. Tot slot krijg je een prima salaris met goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw ervaring en de functie.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van (Toren) Kraanmachinist of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com !

Status:
Closed
Function:
(Toren) Kraanmachinist
Location:
Vlaardingen

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.