Ervaren System Engineer

Ben je op zoek naar een ambitieuze en gezellige werkgever waar je met professionele collega's kan samenwerken en ook nog eens je zelf kan ontwikkelen? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Zoetermeer is per direct op zoek naar een ervaren System Engineer.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is sterk aan het groeien door een toenemend aantal klanten. Hierdoor zijn zij opzoek naar een System Engineer. In deze functie heb je veel contact met klanten en ben je de spil tussen tweede- en derde lijns collega's op kantoor of in het "veld". Uiteraard doe je dat niet alleen, maar met een team van collega's, dus kom je er niet uit? Dan kan je altijd een collega raadplegen. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • het inrichten, configureren en oplossing van problemen van "complexe" Windows Server omgeving(en) op klant locatie of remote; en
  • het projectmatig uitvoeren van werkzaamheden op kantoor of op klant locatie.

Wat krijg je ervoor terug?
Een goed, marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijg je de gelegenheid om je kennisniveau verder te ontwikkelen onder werktijd. Een gezamenlijke lunch met je collega's behoort ook tot de mogelijkheden. Tot slot ontvang je een extra vergoeding voor stand-by storingsdiensten (roulatie met collega's). Bereid om mee te draaien in de 24x7-uurs storingsdienst eens in de ~6 weken.

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een IT dienstverlener die oplossingen aanbiedt op het gebied van Cloud VPS, Security en Software ontwikkeling. Ze zijn technisch goed onderlegd en hierdoor is het een omgeving waar je inhoudelijk veel kennis op kan doen.

Wie ben je en wat kan je?
Voor deze functie is een klant- en servicegerichte instelling noodzakelijk. Daarnaast ben je probleemoplossend en communicatief vaardig. Je bent analytisch en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk-/denkniveau;
  • minimaal 5 jaar werkervaring;
  • ervaring met Active Directory, Windows rollen en Clients, Office365 en Azure, Intune is gewenst;
  • ervaring met het oplossen van incidenten en het bieden van ondersteuning aan klanten en collega's;
  • ervaring en kennis van powershell scripting en MS SQL Server is een pré; en
  • goede beheersing van het Engels in woord en schrift is een pre;

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem dan contact op met Michel van Loon via 070 800 2112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com.

Status:
Open
Function:
Ervaren System Engineer
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.