IT support medewerker

Ben je op zoek naar een ambitieuze en gezellige werkgever waar je met professionele collega's kan samenwerken en ook nog eens je zelf kan ontwikkelen? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een gemotiveerde IT support medewerker.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is sterk aan het groeien door een toenemend aantal klanten. Hierdoor zijn zij opzoek naar een IT support medewerker (man/vrouw). In deze functie heb je veel telefonisch contact met klanten en help je hen met vragen, storingen en wijzigingen. Uiteraard doen je dat niet alleen, maar met een team van collega's, dus kom je er niet uit? Dan kan je altijd een collega raadplegen of de vraag doorzetten naar 3e lijns collega's. Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • telefonisch en/of on-site leveren van support aan klanten;
  • inrichten en configureren van laptops, desktops, thin clients en smartphones;
  • doorvoeren/doorzetten van wijzigingsverzoeken;
  • patch-/asset management.

Wat krijg je ervoor terug?
Het salaris is marktconform met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijg je de gelegenheid om je kennisniveau verder te ontwikkelen onder werktijd. 

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een IT dienstverlener die oplossingen aanbiedt op het gebied van Servicedesk, Cloud, Security en Software ontwikkeling. Ze zijn technisch goed onderlegd en hierdoor is het een omgeving waar je inhoudelijk veel kennis op kan doen.

Wie ben je en wat kan je?
Voor deze functie is een klant- en servicegerichte instelling noodzakelijk. Daarnaast ben je probleemoplossend en communicatief vaardig. Je bent analytisch en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring met Remote desktop, Active Directory, Windows clients, Office365 is gewenst;
  • ervaring met oplossen van incidenten en het bieden van ondersteuning; 
  • een goede beheersing van het Engels in woord en schrift is een pre.

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem dan contact op met Michel van Loon via 070 800 2112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Open
Function:
IT support medewerker
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.