AWS Engineer

Ben jij een gedreven Engineer met een passie voor AWS, doe je niks liever dan werken met de nieuwste technologieën en ben je gepassioneerd om zoveel mogelijk te automatiseren? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een gedreven Fullstack AWS Engineer. Afhankelijk van jouw voorkeuren ga je werken op kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Nieuwegein.

Wat ga je doen?

Het wordt jouw taak om complexe IT-omgevingen na de implementatie voor langere tijd te perfectioneren, draaiende te houden en continue te verbeteren. Jouw werkzaamheden bestaan voor ongeveer een kwart uit het (re)designen van AWS environments, een kwart uit SysOps engineering en voor de resterende helft uit “Infrastructure as Code” engineering binnen AWS (DevOps).

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst uiteraard een goed salaris (met ruimte om te groeien tot €5.500,- p/m) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, een telefoon en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen en/of te verkopen). Ook voorziet onze opdrachtgever in een premievrij pensioen. Daarnaast kun je jouw werktijden flexibel indelen, krijg je alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen door middel van trainingen, het bijhouden van al je certificeringen en het bezoeken van (o.a. AWS) events.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een snel groeiende IT-dienstverlener en levert complete en veilige cloud oplossingen. Ze ontwerpen, bouwen en beheren cloudservices en combineren dit met 24/7 onderhoud en support. Het betreft een snel groeiende organisatie met ruim 500 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in Europa. Als AWS Engineer werk je in een enthousiast, betrokken team. Elk team is verantwoordelijk is voor een portfolio met daarin een aantal klanten. Binnen het multidisciplinaire team wordt altijd gezocht naar een goede balans in werkervaring en de wil om nieuwe dingen te leren. Je werkt samen met andere Engineers en een Product Owner in een zelfsturend team via Agile.

Wie ben jij en wat kan je?

Onze ideale AWS engineer beschikt over:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • een grondige kennis van diverse operating systems, middleware & networking;
  • kennis van en ervaring met automatiserings tooling zoals Ansible, Chef, Puppet, SCCM en Github of -lab;
  • motivatie om te werken met AWS, 12 factor apps en design for failure; en
  • ervaring met ondersteuning van hosted/ cloud systemen bij klanten in een 24x7 omgeving.

Daarnaast ben je:

  • niet bang van scripting talen zoals Bash, Python, Ruby, Perl of PowerShell;
  • sterk in teamwork en heb je een dienstverlenende instelling richting klanten; en
  • goed in Engels, zowel in woord als geschrift

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van AWS Engineer of andere vacatures contact op met ons via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
AWS Engineer
Location:
Amsterdam / Rotterdam / Nieuwegein

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.