System Engineer (Cloud Integration / Azure)

Ben jij een gedreven Engineer met een passie voor public cloud en Azure? Word jij daarnaast blij van DevOps en SySops en wil je graag alles leren over nieuwe technologieën en die direct toepassen in projecten bij je klanten? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een gemotiveerde Cloud Integration Engineer Azure. 

Wat ga je doen?

Het wordt jouw taak om complexe IT-omgevingen na de implementatie voor langere tijd te perfectioneren, draaiende te houden en continue te verbeteren. Jouw werkzaamheden zullen voor ongeveer 80% bestaan uit System engineering en de resterende 20% uit “Infrastructure as Code engineering” binnen Azure.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst uiteraard een goed salaris (met ruimte om te groeien tot €5.300,- p/m) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, een telefoon en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen en/of te verkopen). Ook voorziet onze opdrachtgever in een premievrij pensioen. Daarnaast kun je jouw werktijden flexibel indelen en krijg je alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen door middel van trainingen.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een snel groeiende IT-dienstverlener en levert complete en veilige cloud oplossingen. Ze ontwerpen, bouwen en beheren cloudservices en combineren dit met 24/7 onderhoud en support. Het betreft een snel groeiende organisatie met ruim 500 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in Europa. Afhankelijk van jouw voorkeuren ga je werken op kantoor in Amsterdam, Rotterdam of Nieuwegein.

Wie ben jij en wat kan je?

Onze ideale System Engineer beschikt over:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • een grondige kennis van diverse operating systems, middleware & networking;
  • kennis van Ansible of ervaring met automatiseringstooling zoals Chef, Puppet, SCCM en Git(lab); en
  • ervaring met ondersteuning van hosted/ cloud systemen bij klanten in een 24x7 omgeving.

Daarnaast ben je:

  • niet bang van scriptingtalen zoals PowerShell, Bash, Python, Ruby en Perl;
  • gemotiveerd om te werken met Azure, 12 factor apps en design for failure;
  • sterk in teamvernad en heb je een dienstverlenende instelling richting klanten; en
  • goed in Engels, zowel in woord als geschrift.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van System Engineer (Cloud Integration / Azure) of andere vacatures contact op met ons via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
System Engineer (Cloud Integration / Azure)
Location:
Amsterdam / Rotterdam / Nieuwegein

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.