Eerstelijns Support Medewerkers (regio Den Haag / Rotterdam)

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende (starters)functie? Ben je daarnaast klantgericht, communicatief vaardig en ‘handig met computers’? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar diverse Eerstelijns Support Medewerkers om onze klanten optimaal tot dienst te zijn.

Wat ga je doen?

De functie van Eerstelijns Support Medewerker betreft een afwisselende functie, waarin je veel contact hebt met klanten en ondersteunt bij verschillende storingen, vragen en wijzigingsverzoeken. Je werkt hierbij nauw samen met de tweedelijns medewerkers .

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt in ieder geval een goed salaris en vakantiegeld. De verdere voorwaarden verschillen per opdrachtgever, maar het zijn allemaal ambitieuze organisaties met goede doorgroeimogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam / Den Haag die op zoek zijn naar Eerstelijns Support Medewerkers. Deze klanten houden zich bezig maatwerk softwaresystemen, hardware, netwerken, internetverbindingen, clouddiensten en gebruikersondersteuning. Ze dienen daarbij als vervanging of verlenging van interne IT-afdelingen van grote en kleine organisaties door heel Nederland. Samen kunnen we bekijken welke opdrachtgever het beste bij jou past.

Wie ben je en wat kan je?

Jij bent communicatief vaardig en bent graag in contact met mensen. Daarnaast heb je een dynamische instelling en vind je het leuk om met nieuwe technieken aan de slag te gaan. Je hebt in ieder geval affiniteit met (en bij voorkeur kennis van) het volgende:

  • Windows Server (2008 en hoger)
  • Windows Cliënts (Windows 7, 8.1, 10)
  • Exchange Server (2007 en hoger)
  • Office 365 (Business, Enterprise, Azure AD, MFA)
  • Internetverbindingen
  • Vaste- en mobiele telefonie

Heb je nog weinig kennis van bovenstaande, maar wel veel interesse om deze kennis te vergaren / te vergroten? Neem dan gerust ook contact met ons op. In dat geval kunnen we kijken of je intern opgeleid kan worden, zodat je in korte tijd alsnog een goede 1e lijns Support Medewerker wordt!

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Eerstelijns Support Medewerker of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com . Dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Closed
Function:
Eerstelijns Support Medewerkers (regio Den Haag / Rotterdam)
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.