2e/3e lijns Support Medewerker (regio Den Haag / Rotterdam)

Ben jij klantgericht, vind je het leuk om problemen snel en efficiënt op te lossen en ben je op zoek naar een uitdagende baan als 2e/3e lijn Support Medewerker ? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar ervaren Support Medewerkers.

Wat ga je doen?

Als 2e/3e lijns Support Medewerker houd je je bezig met de complexere zaken. Pas als het 1e lijn team een ticket van een van de klanten niet kan oplossen, ga jij er mee aan de slag. Je krijgt hierbij veel vrijheid, zolang je de werkzaamheden natuurlijk zorgvuldig en duurzaam uitvoert voor de klant. Het komt regelmatig voor dat je de enige 2e/3e lijns Support Medewerker  bent. Dit zorgt ervoor dat jouw dagen enorm afwisselend zijn en je elke dag weer meer leert!

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een veelzijdige functie en je ontvangt een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring). De verdere voorwaarden verschillen per opdrachtgever, maar het zijn allemaal ambitieuze organisaties met goede doorgroeimogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam / Den Haag die op zoek zijn naar 2e/3e lijns Support Medewerkers. Deze klanten houden zich bezig maatwerk softwaresystemen, hardware, netwerken, internetverbindingen, clouddiensten en gebruikersondersteuning. Ze dienen daarbij als vervanging of verlenging van interne IT-afdelingen van grote en kleine organisaties door heel Nederland. Samen kunnen we bekijken welke opdrachtgever het beste bij jou past.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent een echte allrounder en beschikt over uitgebreide netwerkkennis. Je bent gewend zelfstandig te werken, maar bent tegelijkertijd ook een echte teamplayer. Je beschikt over een sterk oplossend vermogen, hebt een klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig. Daarnaast zijn bij de meeste van onze klanten de volgende functievereisten van toepassing:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) op het gebied van ICT
  • Minimaal 3 jaar ervaring als 2e lijn beheer engineer
  • Je hebt Microsoft kennis en ervaring op gebied van Servers
  • Je hebt aantoonbare netwerkkennis op het gebied van Switches (HP en Cisco), Routers en Firewalls (Cisco en Sophos)
  • Je hebt een groot leervermogen en bent bereid om jezelf te ontwikkelen

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van 2e/3e lijns Support Medewerker  of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com . Dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Closed
Function:
2e/3e lijns Support Medewerker (regio Den Haag / Rotterdam)
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.