Ervaren Software Developer (vast of zzp)

Ben je op zoek naar een ambitieuze en gezellige werkomgeving waar je met professionele collega's kan samenwerken en ook nog eens je zelf kan ontwikkelen? Lees dan snel verder.  
 

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is sterk aan het groeien door een toenemend aantal klanten. Hierdoor zijn zij opzoek naar een ervaren Software Developer (vrouw/man). In deze functie werk je aan de implementatie, ontwikkeling en verbetering van complexe webbased applicaties en Content Management Systemen. Uiteraard doen je dat niet alleen maar met een team van collega's dus kom je er niet uit dan kan je altijd een collega raadplegen of anders om. Verder  ben je verantwoordelijk voor het:

•             wijzigingen aan sites en webapplicaties (internet, intranet, extranet);
•             beheren en implementeren van klant CMS;
•             actief meedenken over (technische) verbeteringen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een IT dienstverlener die oplossingen aanbiedt op het gebied van Servicedesk, Cloud, Security en Software ontwikkeling. Ze zijn technisch goed onderlegd en hierdoor is het een omgeving waar je inhoudelijk veel kennis op kan doen.  

Wie ben je en wat kan je?

Voor deze functie is een sterk analytisch, nauwkeurig en pragmtisch ingesteld persoon noodzakelijk. Daarnaast ben je probleemoplossend en communicatief vaardig. Je bent positief gestemd en weet de juiste prioriteiten te stellen. Verder beschik je over:

•             HBO werk-/denkniveau;
•             Minimaal 3-5 jaar werkervaring als Developer;
•             Nederlands en Engels in woord en schrift is een pre;
•             Ervaring en kennis van ASP.NET (C#), ASP.net MVC en .net Core;
•             Eravring met HTML, Javascript en stylesheets is gewenst;
•             Ervaring met tools als Octopus deploy, Jira en/of Team City is een pré;
•             Kennis van databases (SQL, ontwerp).

Wat krijg je ervoor?

Het salaris is marktconform met bijhorend secondair arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt de gelegenheid om je kennisniveau verder te ontwikkelen in "de baas" zijn tijd. Een gezamelijk lunch met je collega's behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie contact op met Michel van Loon via 070 800 2112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Closed
Function:
Ervaren Software Developer (vast of zzp)
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.