Medewerker eerste lijns support (vrouw/man)

Ben je op zoek naar een ambitieuze en gezellige werkgever waar je met professionele collega's kan samenwerken en ook nog eens je zelf kan ontwikkelen? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is sterk aan het groeien door een toenemend aantal klanten. Hierdoor zijn zij opzoek naar een eerste lijns support medewerker (man/vrouw). In deze functie heb je veel telefonisch contact met klanten en help je die met hun vragen, storingen en wijzigingen. Uiteraard doen je dat niet alleen maar met een team van collega's dus kom je er niet uit dan kan je altijd een collega raadplegen of de vraag doorzetten naar de 2e/3e lijn collega's.

  • inrichten en configureren van laptops, desktops, thin clients en smartphones;
  • doorvoeren /-zetten van wijzigingsverzoeken;
  • patch-/asset management.

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een IT dienstverlener die oplossingen aanbiedt op het gebied van Servicedesk, Cloud, Security en Software ontwikkeling. Ze zijn technisch goed onderlegd en hierdoor is het een omgeving waar je inhoudelijk veel kennis op kan doen.

Wie ben je en wat kan je?

Voor deze functie is een klantgericht - en servicegerichte instelling noodzakelijk. Daarnaast ben je probleemoplossend en communicatief vaardig. Je bent analytisch en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Verder beschik je over:

  • MBO opleiding;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring;
  • Nederlands en Engels in woord en schrift is een pre;
  • Ervaring met Active Directory, Windows clients, Office365, Smartphones (iOS/Android) is gewenst;
  • Ervaring met oplossen van incidenten en het bieden van ondersteuning.

 

Wat krijg je ervoor?
Het salaris is marktconform met bijhorend secondair arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt de gelegenheid om je kennisniveau verder te ontwikkelen in "de baas" zijn tijd. Een gezamenlijk lunch met je collega's behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie contact op met Michel van Loon via 070 800 2112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Open
Function:
Medewerker eerste lijns support (vrouw/man)
Location:
Zoetermeer

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.